Trajna laserska epilacija

Trajna laserska epilacija

Trajna laserska epilacija

Nd-YAG laserom italijanske firme Deka vrhunskog kvaliteta i najnovije tehnologije.

Laserska epilacija je metod trajnog otklanjanja dlaka sa lica i tela. Putem melanina, pigmenta u dlaci, apsorbovani laserski snop se prenosi do korena dlake i uništava ga.

laser za trajnu depilaciju Deka

Medicinski laseri Deka

Tretmane trajne depilacije sprovodimo medicinskim laserima italijanskog proizvođača Deka. Ove Nd-YAG lasere odlikuje vrhunski kvalitet i primena najnovijih tehnologija.

Postupak trajne laserske epilacije

Za razliku od drugih lasera, Nd-YAG laserom možete ukloniti dlačice i sa tamne, osunčane kože, i tretmane možete raditi tokom svih godišnjih doba. Sede i bele dlake se ne mogu ukloniti.

Potrebno je uraditi 6 – 10 tretmana sa razmacima od 6 nedelja. Tretmani se ponavljaju zato što laserski snop uništava dlaku samo ako je ona u periodu aktivnog rasta - anagenoj fazi. U okviru jedne regije rast dlaka nije sinhronizovan. Neke se nalaze baš u anagenoj fazi (40-60 posto), pa prvim tretmanom nestane i toliki procenat dlaka. Nastavljamo sa tretmanima da bi se eliminisao preostali procenat dlaka.

Na tretman doći sa dlačicama duzine oko 1mm (obrijane dva dana pre tretmana). Dok ste na tretmanima dlačice isključivo uklanjati makazama ili brijacem. Pre i u toku trajanja tretmana dlačice se ne smeju uklanjati pincetom i depilirati ili čupati. Ne koristiti preparate koji iritiraju kožu i koji su fotosenzitivni (retinol, AHA kiseline).

Posle tretmana trajne epilacije ne izlagati kožu suncu sedam dana i koristiti kremu sa zaštitnim faktorom 50 ako su tretirani lice, vrat ili ruke (delovi tela koji ce slučajno biti izloženi suncu).

podmlađivanje kože laserom

Laserski tretmani kože

Deka laserima se sprovode tretmani akni kao i tretmani podmađivanja kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Ovim putem se uspešno redukuju akne, smanjuju pore na koži i njeno mašćenje, uz blagodetne efekte na vlažnost, elastičnost, boju i sjaj. Laserima se tretiraju i pigmentne (staračke) fleke na licu i šakama, kao i gljivična oboljenja nokatne ploče.

trajna laserska epilacija cene

Cene

Trajna epilacija nausnice 2.800,00 dinara
Trajna epilacija brade 4.000,00 dinara
Trajna epilacija nausnice i brade 4.500,00 dinara
Trajna epilacija lice, vrat 7.500,00 dinara
Trajna epilacija vrat 4.500,00 dinara
Trajna epilacija pazuha 7.500,00 dinara
Trajna epilacija prepona 7.500,00 dinara
Trajna epilacija cele noge 23.000,00 dinara
Trajna epilacija pola nogu 14.500,00 dinara
Trajna epilacija celih leđa 29.000,00 dinara
Trajna epilacija pola leđa 21.000,00 dinara
Trajna epilacija pola ruku 7.500,00 dinara
Trajna epilacija cele ruke 12.000,00 dinara
Podmladjivanje lica laserom 11.000,00 dinara
Podmladjivanje vrata i dekoltea 6.000,00 dinara
Laseroterapija gljivica na noktima - tretman (potrebno četiri tretmana na nedelju dana i peti gratis tretman posle dva meseca) 2.900,00 dinara

Prijatelji firme čije usluge preporučujemo su slep sluzba, prenatalni test ili maticne celije. Posetite internet magazin Idealni dom, preporucujemo sekcije enterijer i gradjevinarstvo. Recommendation if you're in need of Container Transportation Serbia or searching for plastic fencing.