O nama

O nama - Snežana Jojić, salon lepote Body Logic

U salonu lepote Body Logic verujemo da su lepo i negovano lice i telo više od spoljašnjeg izgleda. Oni nose obećanje, nagoveštaj dublje lepote i bogatog i urednog unutrašnjeg života.

bodylogic istorija

Istorija

Salon lepote Body Logic postoji od 2006. godine. Od samog osnivanja bili smo orijentisani ka kvalitetu proizvoda i usluga. Ova filozofija donela nam je, tokom niza godina, brojnu i lojalnu klijentelu. Danas smo prepoznati ne samo kao salon lepote, već kao mesto na koje se dolazi kada se želi vreme posvećeno sebi, utočište od svakodnevnog stresa i obaveza, oaza u kojoj ste, bar na kratko, bitni samo Vi i nega Vašeg tela i duha.

snežana jojić

Snežana Jojić

Jedna je od naših najuglednijih kozmetološkinja rođena je u Beogradu 1966. godine. Nadogradnju svog formalnog medicinskog obrazovanja Snežana Jojić nastavlja kroz konstantnu edukaciju, držeći korak sa novim tehnikama i tretmanima. Između ostalog, svoja znanja iz laseroterapije sertifikovala je kod dr Kozarev, a ona iz mezoterapije kod dr Lalošević. Poseduje i LPG, Exilis i niz drugih sertifikata.

bodylogic tim

Tim

Za vaš prijatan i koristan boravak u salonu Body Logic pobrinuće se naš tim stručnih i ljubaznih ljudi. Bilo da ste korisnici kozmetičkih ili frizerskih usluga, ili ste došli zbog nekog od tretmana na aparatima, tim na čelu sa Snežanom Jojić garantuje optimalan učinak.

snežana jojić

Samo površni ne sude po spoljašnjem izgledu.

Oskar Vajld

Prijatelji firme čije usluge preporučujemo su slep sluzba, prenatalni test ili maticne celije. Posetite internet magazin Idealni dom, preporucujemo sekcije enterijer i gradjevinarstvo. Recommendation if you're in need of Container Transportation Serbia or searching for plastic fencing.