Manikir

Manikir

Manikir

Visokokvalitetnim proizvodima brenda Crystal Nails

Manikir visokokvalitetnim proizvodima svetski poznatog brenda Crystal Nails. Preparati za nadogradnju noktiju i nail art ove kompanije proizvedeni su u skladu sa tri osnovna principa: asortiman, kvalitet i inovacija.

kvalitetni gelovi

Kvalitetni gelovi

Upotreba kvalitetnih proizvoda je od velike važnosti kod manikir tretmana. Znanje, posvećenost i inovacija uloženi u preparate Crystal Nails garantuju sigurnost u radu, negu noktiju i mogućnost pucanja gela svedenu na minimum.

exilis-kako-funkcionise.jpg

Kako izgleda proces

Nokat se prvo priprema, nokatna ploča se čisti i odmašćuje, na nju se nanosi gel u tankom sloju, kratko se suši, na njega po želji nanosi french gel sa cover gelom ili bez. Posle još jednog kratkog sušenja, nanosi se builder gel kako bi se dobio krajnji izgled nokta. Po potrebi, nokat se lagano obrađuje turpijom i nanosi se neki od završnih gelova.

Prijatelji firme čije usluge preporučujemo su slep sluzba, prenatalni test ili maticne celije. Posetite internet magazin Idealni dom, preporucujemo sekcije enterijer i gradjevinarstvo. Recommendation if you're in need of Container Transportation Serbia or searching for plastic fencing.